مشکلات سیستم قدیمی کنترل تاور کرین(سیستم های برق کنتاکتوری)
به وجود آمدن مشکلات سیستم های قدیمی کنترل تاور کرین :
معمولا مراحل راه اندازی و جریان های بالا در موتور های در حال کار مرتب تکرار میشودو به همین علت آسیب زیادی به موتور های تاور کرین وارد میشود و باعث میشود که سیم پیچی های موتوردر مدت زمان کوتاهی بسوز و مشکلات زیادی برای پروژه ها به وجود آورد.
بکار بردن دو موتور سیم پیچ و گیربکس دوبل در تاور کرین:
به طور معمول در قلاب تاور کرین یک موتور نمیتواند سرعت و هم گشتاور مورد نیاز را تامین کند به همین منظور معمولا از دو الکترو موتور و گیربکس با دو ورودی و یک خروجی استفاده میشود. و باید سرعت مد نظر را کنترل کنند به همین علت از موتور های روتور سیم پیچی شده استفاده میکنند.که قیمت بسیار بالایی دارند. به همین دلیل برخورد رینگ ، جاروبیک و وجود سیم پیچی در روتور و استیتور اغلام خرابی و نیاز به تعمیرات در آن ها بسیار زیاد میشود. به همین سبب برای کنترل سرعت از مقاومت های بسیار قوی و گران قیمتی استفاده میشود. که همین موضوع باعث میشود میزان خرابی بیشتر شود و میزان انرژی تاور کرین افزایش پیدا کند.
آشنایی با پیچیدگی مدار های فرمان و قدرت:
1-یک موتور روتور سیم پیچی زمانی میتواند عمل کنترل و سرعت را انجام دهد که مقاومت های روتور به صورت مرحله به مرحله وارد مدار شود و این عملکرد خود به مدار فرمان و قدرت نیازدار و در پی آن درصد خرابی ها را افزایش میابد.
2- پیچیددگی مدار فرمان و قدرت علاوه بر افزایش احتمال بروز خرابی و افزایش هزینه ی تعمیرات، مطمئن شدن از کار مداوم و ایمنی و سرعت تاور کرین را ا کاهش میدهد. لذا برای پیدا کردن ایراد ها و رفع آن ها به زمان بیشتری نیاز پیدا خواهیم کرد و ضرورت وجود افراد متخصص در این زمینه دربر روی تابلو برق افزایش میابد و گاهی اوقات ساعتها تلاش متخصصین در رفع مشکل بوجود آمده به نتیجه نمیرسد و استفاده از افرادی که در این زمینه تخصصی ندارند میتواند مشکلات بسیار زیادی را به وجود آورد.
گروه مهندسی امجدیان با استفاده از افراد مجرب و متخصص در این زمینه توانسته درصد رفع این مشکل را بسیار بالا ببرد.
مشکلات بلوک و ولوم های گران قیمت و بدون ضمانت موجود در بازار:
در قسمت فرمان تابلو های تاورکرین معمولا از بلوک هایی استفاده میشود که علاوه بر گران قیمت بودن و بدون گارانتی بودن شرکت های سازنده هیچ کدام اطلاعاتی در مورد مدار و عملکرد آنها ارائه نمیشود و به صورت کاملا بسته بندی و پلمپ شده به بازار عرضه میشود. اینگونه محصولات معمولابه ولوم ها بسای گران قیمت نیاز دارند که در سیستم لیور استفاده میشوند و با این وجود احتمال خرابی و زمان بر شدن تعمیرات افزایش میابد.
مشکلات مکانیکی و تنش های ناشی از بار های سنگین و فواید استفاده کردن از راننده ی ماهر و مجرب:
- پله ای بودن سرعت در سیستم های کنتاکتوری باعث ضربه زدن به دنده های گیربکس میشود و باعث آسیب و در نتیجه شکستگی دنده ها میگردد. فشار و لرزش های متعدد به تاورکرین وارد میشود. در زمان جابه جایی بار های سنگین راننده باید از مهارت بالایی برخوردار باشد.
مهارت راننده ی تاور کرین باعث میشود که حرکت نوسانی طول و عرض ناشی از کنترل های شاریوت و گردان کم شود و این امر به سالم نگه داشتن دستگاه بسیار کمک میکند.گفتنی است که رانندگان متخصص و دوره دیده هم اگر با استارت های متعدد به کاهش نوسانات طولی و عرضی قلاب میپردازند که این امر هم به تاور کرین آسیب میرساند. - بخاطر کنتاکتور بودن مدار فرمان انعطاف زیادی در نحوه ی کنترل و فاصله ی زمانی بین دنده های سرعت موتور وجود ندارد. به علاوه در حرکت پایین آمدن قلاب این موضوع باعث استهلاک سریع لنت های ترمز میشود. که این امر باعث میشود ایمنی تاور کرین کاهش یابد و فاصله ی زمانی تعمیرات هم کمتر شود
- به علت اینکه اکثر رانندگان عادت دارند که لیور را در سرعت بالا رها کنند، علاوه بر استهلاک و خورد شدن لنت های ترمز موتور فشار زیادی را متحمل میشود که عمر مفید موتور تاور کرین را کاهش میدهد.
سرویس و نگهداری دوره ای تاورکرین: به علت معایب بسیار زیادی که در سیستم های کنتاکتوری وجود دارد و باعث مشکلات مکانیکی زیادی میشود که سرویس های دوره ای برای دستگاه انجام شود. سرویس و نگهداری تاور کرین باعث جلو گیری از فرسودگی دستگاه و پایین آورن هزینه های خرابی دستگاه میشود.
گروه مهندسی امجدیان با کادیری مجرب و متخصصین دوره دیده ی حرفه ای در زمینه ی الکتریکال و مکانیکال تاور کرین آماده ی عقد قرارداد جهت سرویس و نگهداری تاور کرین میباشد.
مصرف انرژی بالا و بازدهی کم تاور کرین هایی که تابلو برق کنتاکتوری دارند:
مصرف بالای برق از دیگر مشکلات تابلو برق های کنتاکتوری است که جریان های بالای ناشی از راه اندازی های مکرر و همچنین جریان در حال کار بالای ناشی از روش کنترل میباشد. لازم به ذکر است که وجود موتور برای قلاب از موارد کاهش بازدهی سیستم میباشد.